Ben je helemaal overtuigd en wil je je inschrijven voor "Pilot for a Week"? Gebruik dan onderstaand formulier.

Je inschrijving is altijd onder voorbehoud van voldoende plaatsen, of je voldoet aan de vooropgestelde voorwaarden, en van andere onvoorziene omstandigheden.

Bevestiging van je inschrijving

Let op dat om je inschrijving te bevestigen we vragen om een voorschot van € 150 te betalen, dit binnen 1 week na je inschrijving via deze website.

Je ontvangt hiervoor binnen 24u een e-mail met de betalingsinformatie bij het voltooien van je inschrijving. Indien je deze e-mail niet ontvangen hebt, contacteer ons en we kijken het voor je na.

Voor zondag 30 juni dient dan het resterende bedrag nog overgeschreven te worden. Hiervoor ontvang je nog een bijkomende uitnodiging tot betaling via e-mail.

Merk op dat het voorschot niet terugbetaalbaar is. Ook bij een "no-show" heb je geen recht op het terugkrijgen van je betaling (voorschot of volledig bedrag).

Inschrijven als student

Om te weten of je je kan inschrijven als student, hanteren we volgende voorwaarden.

Indien je onterecht (m.a.w. niet voldoet aan de voorwaarden) als student bent ingeschreven, reeds eerder hebt deelgenomen aan een zweefvliegkamp, of bent ingeschreven in een andere zweefvliegclub, zal je automatisch uitgesloten worden om deel te nemen aan "Pilot for a Week", zonder recht op terugstorting van het betaalde voorschot!

Inschrijven

Voornaam:
Achternaam:
Adres:
Nummer:
Postcode:
Gemeente:
Telefoon:
GSM:
E-mail:
Geboortedatum:
   
 
Inschrijven als:
Als student (ik betaal € 4581)
Als niet-student (ik betaal € 5781).
(1 inclusief € 38 voor je opleidingsdossier.)
Ik aanvaard en voldoe aan de deelnemingsvoorwaarden.
 
Captcha:
Typ de code zoals ze hieronder afgebeeld staat. Waarom?
Onleesbaar? Maak nieuwe code.